LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Haračić Dženan
NK Gošk
18
Nargalić Salko
HNK Orašje
11
Džafić Idriz
FK Rudar
10
Mahmutović Selmir
NK Tošk
10
Mujagić Ajdin
NK Tošk
10
Jazvin Salko
NK Jedinstvo
9
Kalesić Dino
BFK Simm Bau
9
Kašić Senad
FK Igman
9
Mujarić Kemal
FK Budućnost
9
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Obavijest za službena lica


Seminar za sudije m:tel Prve lige FBiH i polaganje ispita za zvanje sudije II kategorije


Komisija za sudije i suđenje Nogometnog saveza Federacije BiH donijela je odluku o terminu održavanja seminara za sudije i sudije asistente m:tel Prve lige FBiH kao i o terminu polaganja pismenog dijela ispita za sticanje zvanja sudije II kategorije.

Seminar za sudije i sudije asistente m:tel Prve lige FBiH kao i pismeni dio ispita za sticanje zvanja sudije druge kategorije održat će se u srijedu 04.05.2022. godine u Sarajevu, u hotelu "Hills" Ilidža.

 

Pismeni dio ispita za sticanje zvanja sudije II kategorije održat će se u hotelu "Hills" Ilidža sa početkom u 11:00 sati, a pismeni dio ispita sastoji se od obrade teme, pismenog testa iz Pravila nogometne igre te usmenog dijela ispita. 

 

Provjera fizičkih normi za sudije i sudije asistente m:tel Prve lige FBiH (SDS test- A lista i ARIET test- B lista) održat će se u 12:00 sati u sportskom kompleksu stadiona FK Igman Ilidža.

 

Edukativni dio seminara za sudije i sudije asistente m:tel Prve lige FBiH održat će se sa početkom u 15:00 sati u hotelu "Hills" Ilidža.