LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
6
Aletić Elvedin
NK Bratstvo
3
Dedić Anel
FK Mladost
3
Dedić Semir
OFK Gradina
3
Đuderija Ammar
FK Goražde
3
Janković Leo
HNK Tomislav
3
Kadrić Hrustan
NK Jedinstvo
3
Nargalić Salko
HNK Orašje
3
Šantić Josip
NK Gošk
3
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

NS FBiH i m:tel potpisali ugovor o saradnji


Od danas m:tel Prva liga Federacije BiH


Kompanija m:tel i Nogometni savez Federacije BiH danas (13.08.2020. godine) su potpisali sponzorski ugovor o saradnji na naredne tri godine.

Nakon sponzorstva Premijer lige BiH i Prve lige FS RS, kompanija m:tel i NS Federacije BiH ugovorili su sponzorstvo i Prve lige Federacije BiH.

 

M:tel, kao jedan od lidera telekom operatera na području BiH ovim putem nastavlja davati podršku nogometu, te će preuzeti i prava prenosa za emitovanje utakmica Prve lige Federacije BiH putem kanala Arena sport i na taj način omogućiti svim gledaocima u BiH praćenje utakmica Prve lige FBiH putem TV prenosa.

 

Iz kompanije m:tel, nakon potpisivanja ugovora sa NS FBiH naveli su: „Zadovoljni smo činjenicom da će svi ljubitelji ovog sporta sada imati priliku da prate utakmice koje do sada nisu mogli, a što je od velikog značaja i za klubove i za igrače iz BiH kao i sve poštovaoce fudbala“.

 

Predjsednik NS FBiH Irfan Durić istakao je: „Prva liga Federacije BiH  dobija sponzora koji će omogućiti lakše poslovanje i rad klubovima. Zadovoljni smo i sretni što će Prva liga FBiH od danas nositi naziv m:tel Prva liga Federacije BiH. Nogometni savez Federacije BiH je potpisao ugovor sa kompanijom m:tel isključivo u interesu klubova Prve lige FBiH jer je cjelokupan iznos ugovoren sponzorskim ugovorom namijenjen za klubove Prve lige FBiH".