LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mujagić Ajdin
NK Zvijezda
20
Šero Nihad
NK Gošk
18
Merdović Luka
NK Jedinstvo
14
Poturalić Husein
BFK Simm Bau
14
Banović Petar
HNK Tomislav
13
Hrvanović Aldin
NK Stupčanica
13
Imamović Armin
FK Rudar
12
Šiško Nikola
HNK Tomislav
12
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS/FS BiH


Održan seminar za enitetske, kantonalne/županijske i područne saveze


U Mostaru u organizaciji NS/FS BiH završen je dvodnevni seminar za enitetske, kantonalne/ županijske i područne saveze NS/FS BiH.

U organizaciji NS/FS BiH 02. i 03.02.2017. godine u Mostaru  ( hotel „Mostar“) održan je edukativni seminar za enitetske, kantonalne/ županijske i područne saveze NS/FS BiH na kojem su predstavnici saveza imali niz stručnih predavanja.

 

Prvog dana seminara  predstavnicima saveza  prezentirane su „Izmjene i dopune pravilnika o registracionim savezima NS/FS BiH“, te su imali stručna predavanja na teme „Statusna pitanja klubova-zakonske odredbe“ i „Akreditovanje trenera na nižim nivoima takmičenja“.

 

Drugog dana seminara održana su stručna predavanja na teme „Pravilnik o registraciji, statusu i transferu igrača NS/FS BiH-planirane izmjene i dopune“, „Comet informacioni sistem“ i „Standardni i informacioni aspekt adminstracije u sportu“.

 

Seminaru su prisustvovali predstavnici NS/FS BiH, NS FBiH, FS RS,  te predstavnici 10 kantonalnih/županijskih nogometnih saveza NS FBiH i predstavnici područnih saveza FS RS.