LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mujagić Ajdin
NK Zvijezda
20
Šero Nihad
NK Gošk
18
Merdović Luka
NK Jedinstvo
14
Poturalić Husein
BFK Simm Bau
14
Banović Petar
HNK Tomislav
13
Hrvanović Aldin
NK Stupčanica
13
Imamović Armin
FK Rudar
12
Šiško Nikola
HNK Tomislav
12
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Obavijest za trenere


Seminar za produženje validnosti UEFA trenerskih licenci


Ovim putem obavještavamo sve trenere da će Centar za edukaciju kadrova NS/FS BiH od 04.04. do 06.04.2016. u Sarajevu (hotel „Park“ Vogošća) organizirati dvodnevni seminar za produženje validnosti UEFA trenerskih licenci.

- Dvodnevni seminar za produženje validnosti UEFA trenerskih licenci održat će se od 04.04. do 06.04.2016. godine u Sarajevu (hotel "Park" Vogošća) sa početkom u 12:00 sati.

 

 

Na seminarima za trenere klubova Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH  koji su održani u mjesecu martu/ožujku 2016. godine u Sarajevu, trenerima klubova Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH kojima je istekao rok važenja trenerske licence, Centar za edukaciju trenera NS/FS BiH izdao je trenersku takmičarsku akreditaciju sa rokom važenja do 06.04.2016. godine, kako bi mogli obavljati službenu dužnost trenera na utakmicama Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH.

 

Imajući u vidu navedeno, potrebno je da treneri kojima je istekla licenca, prisustvuju seminaru za produženje validnosti UEFA licenci koji će se održati u organizaciji Centra za edukaciju trenera NS/FS BiH od 04.04. do 06.04.2016. godine u Sarajevu (Hotel „Park“ Vogošća) sa početkom u 12:00 sati. Nakon produženja UEFA licence istima će biti izdata trenerska takmičarska akreditacija za validnim rokom važenja za 2016. godinu.

 

Treneri klubova Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH kojima trenerska takmičarska akreditacija izdana od Centra za edukaciju trenera NS/FS BiH istiće 06.04.2016. godine, a isti ne pristupe seminaru i ne izvrše produženje validnosti UEFA licence, nakon isteka roka važenja trenerske takmičarske akreditacije, ne mogu obavljati službenu dužnost trenera na utakmica Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH.

 

Također, seminaru mogu prisustvovati svi treneri kojima je istekla UEFA trenerska licenca.

 

 

OBAVIJEST CENTRA ZA EDUKACIJU TRENERA NS/FS BiH