LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mujagić Ajdin
NK Zvijezda
20
Šero Nihad
NK Gošk
18
Merdović Luka
NK Jedinstvo
14
Poturalić Husein
BFK Simm Bau
14
Banović Petar
HNK Tomislav
13
Hrvanović Aldin
NK Stupčanica
13
Imamović Armin
FK Rudar
12
Šiško Nikola
HNK Tomislav
12
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS FBiH


Održani seminari za delegate i klubove Druge lige FBiH grupa „Sjever"


U Orašju (stadion "Goal") 09.03.2016. godine u organizaciji NS FBiH održan je edukacioni seminar za delegate Druge lige FBiH grupa „Sjever“ i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Sjever“.

U cilju pripreme za nastavak takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH grupa „Sjever“ u sezoni 2015/2016, NS FBiH je u srijedu 09.03.2016. godine u Orašju (stadion „Goal“), sproveo edukacioni seminar za delegate Druge lige FBiH grupa „Sjever“ i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Sjever“.

 

 

 

Komisija za takmičenje/natjecanje NS FBiH u saradnji sa Takmičarskim /natjecateljskim organima Druge lige FBiH grupa „Sjever“ izvršila je zajedničku analizu takmičenja/natjecanja i obavljanja dužnosti delegata u jesenjem dijelu takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH-grupa „Sjever“. Izvršeno testiranje rada delegata u COMET informacionom sistemu, te su delegati  dobili smjernice i upute za rad u proljetnom dijelu sezone 2015/2016.

 

Također, održan je seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Sjever“, te su klubovi upoznati sa obavezama za nastavak takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH grupa „Sjever“.