LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mujagić Ajdin
NK Zvijezda
20
Šero Nihad
NK Gošk
18
Merdović Luka
NK Jedinstvo
14
Poturalić Husein
BFK Simm Bau
14
Banović Petar
HNK Tomislav
13
Hrvanović Aldin
NK Stupčanica
13
Imamović Armin
FK Rudar
12
Šiško Nikola
HNK Tomislav
12
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Seminar- akreditiranje službenih osoba klubova Prve lige FBiH


Obavijest za klubove Prve lige FBiH


Nogometni savez Federacije BiH organizira seminar- akreditovanje za službene predstavnike, komesare bezbjednosti, ljekare i fizioterapeute klubova Prve lige Federacije BiH.

Seminar- akreditiranje službenih osoba klubova Prve lige Federacije BiH održat će se u SRIJEDU 05.08.2015. godine u hotelu "Sunce" u Vogošći sa početkom u 15:30 sati


Seminaru su obavezni prisustvovati svi službeni predstavnici i komesari bezbjednosti klubova Prve lige FBiH, dok ljekari i fizioterapeuti nisu obavezni prisustvovati seminaru, ali su OBAVEZNI dostaviti popunjen upitnik sa osobnim podacima i OBAVEZNO dostaviti kopiju diplome medicinske struke, kopiju lične/osobne karte i 2 male fotografije kako bi akreditacija bila izdata.

 

Također, uz popunjen upitnik, svi komesari bezbjednosti i službeni predstavnici OBAVEZNI su dostaviti kopiju lične/osobne karte i 2 male fotografije.


Takmičarske akreditacije neće dobiti službeni predstavnici i komesari za bezbjednost koji ne prisustvuju seminaru, kao ni ljekari i fizioterapeuti koji ne dostave traženu dokumentaciju, kao i službene osobe koje su odlukama disciplinskog organa kažnjeni zabranom obavljanja službene dužnosti.


Također, seminaru-akreditiranju mogu prisustvovati službene osobe klubova Druge lige FBiH – Grupa „Sjever“, „Centar, „Zapad“ i „Jug“, koji ne posjeduju validne takmičarske akreditacije i klubovi koji su iz kantonalnih/županijskih liga ostvarili plasman u Drugu ligu za sezonu 2015/2016 a nisu bili u mogućnosti da prethodno osiguraju validne takmičarske akreditacije službenih osoba

 


PROGRAM SEMINARA- AKREDITIRANJAUPITNICI ZA KLUBOVE PRVE LIGE FBiH

 

 

UPITNICI ZA KLUBOVE DRUGE LIGE FBiH