LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mujagić Ajdin
NK Zvijezda
20
Šero Nihad
NK Gošk
18
Merdović Luka
NK Jedinstvo
14
Poturalić Husein
BFK Simm Bau
14
Banović Petar
HNK Tomislav
13
Hrvanović Aldin
NK Stupčanica
13
Imamović Armin
FK Rudar
12
Šiško Nikola
HNK Tomislav
12
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
ŽNS ZH
UFSIKS
UNSIZZH
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS FBiH


Turnir Omladinskih reprezentacija k/ž saveza NS FBiH


U organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH, 25., 26. i 27.08.2015. godine u Cazinu, održat će se Omladinski Turnir „U-15“ reprezentacija kantonalnih/županijskih saveza NS FBiH.

U cilju afirmacije i razvoja omladinskog nogometa u Federaciji BiH, NS FBiH uz tehničku podršku NS USK organizuje Omladinski Turnir „U-15“ reprezentacija kantonalnih/županijskih saveza FBiH koji će se održati u Cazinu u utorak, srijedu i četvrtak 25., 26. i 27.08.2015. godine.

 

Na turniru su obavezni učestvovati svi kantonalni/županijski savezi FBiH, te su obavezni da pravovremeno izvrše sve pripreme za Turnir, izaberu Stručne štabove, izvrše selektiranje igrača kao i da izvrše sve ostale neophodne pripremne radnje. Na Turniru pravo nastupa imaju igrači rođeni 01.01.2000. godine i mlađi.

 

Turnir će biti izvanredna prilika selektoru kadetske reprezentacije BiH da vidi najbolje mlade igrače koji su 2000 godište i mlađi, iz svih 10 kantonalnih/županijskih saveza, te izvrši selektiranje igrača za reprezentaciju BiH.

 

Za najbolje timove i pojedince osigurane su nagrade i priznanja.